Naše prodejny

Naše prodejny

Omlouváme se, dnes 2.8.z důvodu nemoci obchod uzavřen.

Informace

Gril Smoky Fun Party Wagon 6

BTG474808

Nový produkt

Jedná se o profesionální gril, který obslouží větší společnost, proto je vhodný pro zahradní restaurace a catering servis. Ve standardní výbavě získáte teploměr, pohrabáč a přepravní madlo. *Doprava zdarma* + *jako DÁREK, solární bodové světlo Trio". 

Více informací

obvykle do 1 týdne

35 282 Kč s DPH

Více informací

Gril s ještě větší grilovací komorou obslouží i větší společnost a je proto vhodný k podnikání pro zahradní restaurace a cateringové firmy. S tímto modelem není problém vyudit lososa, upéct kuře, pizzu, chléb, nebo jen uvařit kávu. Gril je určen pro topení dřevem, lze tím ovlivnit aroma připravovaných potravin (samozřejmě lze topit i dřevěným uhlím). Ve standardní výbavě získáte teploměr, pohrabáč a přepravní madlo. Velká nabídka příslušenství ještě rozšířuje možnosti přípravy pokrmů při zahradních party a cateringových akcích.
Obsluha grilu je velmi jednoduchá. Oheň zapálíme ve spalovací komoře a čekáme až se gril rozpálí na požadovanou provozní teplotu. Dále se teplota reguluje pomocí regulační klapky na dvířkách spalovací komory a rovněž na komíně. Díky bimetalovému teploměru jste vždy přesně informováni o teplotě uvnitř grilu.  

Nyní je doprava v ceně a navíc ještě obdžíte jako dárek "Solární bodové svítidlo Trio, označení BTG14012".

Rozměry:
DxŠxV: 175 x 77 x 170 cm
Grilovací plocha: 38 x 98 cm
Spalovací komora: 38 x 52 cm
Průměr těla grilu: 16" (40 cm)
Materiál: 6 mm
Váha: cca. 145 kg
Balení: pevně svařený, na paletě
Možnosti přípravy pokrmů:
Nepřímé grilování - jedná se o unikátní způsob, kdy se potraviny grilují v grilovací komoře při teplotě 160-260°C. Grilované potraviny se nespálí, protože nejsou umístěny přímo nad topeništěm. Tuk tak nemůže odkapávat do ohně a netvoří se karcinogenní látky.
Barbecue - grilování při nízké teplotě. Šetrné grilování potravin v grilovací komoře při nízké teplotě 90-160°C. Grilované potraviny zůstanou šťavnaté a nespálí se. Chuť grilovaného masa nebo zeleniny je znamenitá a velmi ovlivněná druhém použitého dřeva nebo dřevěného uhlí. 
Přímé grilování - klasické grilování přímo ve spalovací nebo grilovací komoře na rozžhaveném dřevěném uhlí.
Uzení -  nejlépe s dokoupenou přídavnou udírnou (viz.doplňky). Zavřením regulační klapky na komíně a minimálním přívodem vzduchu do grilovací komory nebo udírny je možné znamenitě udit. Ideální teplota se pohybuje kolem 30-90°C.
Pečení - při odpovídající teplotě 180-260°C je možné báječně péct chléb nebo pizzu. 
Vaření - na varné desce grilu lze vařit nebo uchovávat pokrmy teplé. 

Ostatní výrobky ve stejné kategorii: 18